Chatroom

Chatroom - 24.04.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Chatroom me mysafirë në studio Xhemil Gjini Sot në Chatroom, përgjatë emisionit mësuam për “Ditën e cimerëve” që shënohet çdo vit në Shtetet e Bashkuara me datën 24 Mars dhe gjithashtu për planet e shikuesve që kanë për këtë të premte.

Në pjesën e dytë shikuesit u bënë pjesë e lojës shpërblyese duke qëlluar tekstin e këngëve që kishim përzgjdhur për sot.