Çka ka 3

Ça ka 3, episodi 3 - Si ka ndryshuar koncepti i rrobave të vjetra?

 

Nga rroba të përdorura, në ato më "trendi" të momentit. Si ka ndryshuar koncepti i rrobave të përdorura?

Pjesë e këtij emisioni "Ça ka 3" janë Rinesa Bajrami dhe Agnesa Sejdiu.