Çka ka 3

Të rinjtë flasin për sfidat përpara orientimit profesional – Ça ka 3, episodi i 4të

 

Episodi i 4të i emisionit “Ça ka 3” kishte në fokus orientimin profesional të të rinjve. Rita Kurteshi, Diella Valla, Lëndina Balaj dhe Ismet Krasniqi ishin 4 nxënësit e ftuar në këtë emision. Ata folën për sfidat përpara orientimit profesional.

Çka kanë vendosur të studiojnë? Sa i vështirë është përcaktimi i fushës së studimit për të rinjtë? A ka ndikuar familja apo institucioni shkollor në këtë përcaktim?