Çka ka 3

Talentët e rinj në muzikë

 

Episodi i 5të i "Ça ka 3" ju prezanton të rinj që për pasion kanë muzikën.

Ardonat Blakçori, Gent Sheholli, Elona Sejdijaj, Lisa Sahatçiu, Elisa Bruci dhe Olta Llalloshi flasin për pasionin e tyre, rrugën që kanë ndjekur, aktivitetet që ata bëjnë e shumëçka tjetër.