Çka ka 3

Pasioni për muzikë i vajzës shqiptare që jeton në Amerikë

 

Olta Llaloshi, vajza që dikur ishte pjesë e korit të shkollës Ismail Qemajli ndërsa sot incizon këngë në një studio në New Jersey, ishte pjesë e emisionit “Ça ka 3” të KTV-së

Vajza kosovare që jeton në Amerikë, ndan me ne fillimet dhe rrugëtimin e tërë të saj në artin e bukur të muzikës. Rrëfimin e saj për pasionin që ka për muzikën mund ta ndiqni në linkun e mësipërm.