Çka ka 3

Pushimet verore, me apo pa prindër?

 

Keni vendosur me kë t'i kaloni pushimet verore? Me prindër apo shoqëri? Kjo temë është diskutuar në episodin e shtatë të emisionit për të rinj "Ça ka 3 në KTV.

Me autor Jon Krasniqin, të ftuar ishin Hana Kaja, Njomza Krasniqi dhe Andrin Kabashi.