Çka ka 3

Si të kemi një trup dhe një mendje të shëndoshë?

 

Si të kemi një trup dhe një mendje të shëndoshë?

Kjo është tema e episodit të 8të të emisionit “Ça ka 3” në KTV. Flasin trajnerë personal të fitnesit, persona që ushtrojnë fitnes e nutrisioniste.