Çka ka 3

Si do të ishte Kosova ideale për të rinjtë?

 

Si do të ishte Kosova për të rinjtë kosovarë? Si e shohin të ardhmen ata?

Do të vazhdojnë të jetojnë në vendlindje apo mendojnë të studiojnë e punojnë jashtë shtetit kosovarë? Për këto dhe më shumë ndiqeni emisionin e plotë "Ça ka 3" i cili u transmetua premierë të dielen në KTV.