Çka ka 3

Dashuria pa kushte e të rinjve për kafshët e tyre

 

Dashuria dhe kujdesi për kafshët ishte tema e edicionit të 19të të emisionit “Ça ka 3”.

Të rinjtë të shumë folën për kafshët që kanë adoptuar.