Çka ka 3

“Ça ka 3”, emisioni i plotë

 

Në episodin e 21të të emisionit “Ça ka 3” mund të njiheni me Erza Hotin dhe pasionin e saj për fotografinë. Poashtu do të njiheni me djemtë e grupit “Labeatët” dhe vullnetarët e “Traumë, jo lojë”, të cilët ngrenë zërin kundër ngacmimit seksual.

Emisioni u transmetua të dielën ndërsa ju mund ta ndiqni në videon e mësipërme.