Çka ka 3

Të rinjtë dhe zgjedhjet ishte tema e edicionit më të ri të emisionit “Ça ka 3”

 

Këtë javë pjesë e emisionit “Ça ka 3” ishin të rinjtë që kanë votuar për herë të parë në zgjedhjet e 17 tetorit. A u besojnë ata premtimeve politike? Sa janë të kënaqur me çka është punuar?

A e kanë lexuar programin e kandidatëve për kryetar para se të vendosnin për kënd të votonin? Për këto dhe më shumë ndiqeni të emisionin e plotë në linkun e mësipërm.