DESKU

“Raporti i SHBA-së për Ujmanin, i balancuar”

 

Afrim Lajçi, ekspert i ujërave ka thënë se raporti i Shteteve të Bashkuara me katër pika rekomanduese për Ujmanin është i balancuar dhe nuk është në disfavor të Kosovës.

Sipas tij, pika e tretë e raportit e cila parasheh krijimin e një Komisioni lumor për Ujmanin, duhet shikuar në kontekstin kosovar dhe si i tillë duhet analizuar.