Euro 2020

Lojtarët e “Euro 2020” me mbi 100 ndeshje për përfaqësuese

 

Të luash në Evropian të futbollit është sukses për çdo lojtar. Vetëm më të mirët përzgjidhen nga përfaqësueset e tyre për ta prezantuar vendin në ngjarjen kryesore kontinentale. Në të vërtetë edhe paraqitja për përfaqësuese është sukses shumë i madh.

Por, është një grup elitë i lojtarëve që luan rregullisht dhe goxha gjatë për ekipin përfaqësueses. Dhe disa prej tyre do ta kemi rastin t’i shohim gjatë një muaji në “Euro 2020”.