Euro 2020

Momentet ikonike të kampionateve evropiane

 

Më në fund, pas një pritjeje më të gjatë për shkak të pandemisë së koronavirusit, Kampionati Evropian i futbollit është kthyer me edicionin e 16-të.

Është një turne që ka definuar karriera dhe ka thyer zemra me dramën që vetëm sa është rritur me zgjerimin e formatit gjatë vjetëve, nga formati fillestar me vetëm katër përfaqësuese në turneun final që ishte nga viti 1960 e deri në vitin 1980.