Euro 2020

Historia e Arijan Ademit - tregim për makthin, famën dhe besnikërinë

 

Historia e Arijan Ademit është e ndarë në dy pjesë. Para nëntorit të vitit 2015 dhe më pas.

Ademi është një nga përfitimet më të mëdha për ekipin përfaqësues të Maqedonisë së Veriut. Është një nga futbollistët më të rëndësishëm që përfaqësuesja e Maqedonisë ka pasur ndonjëherë. Ai në vitin 2014, megjithëse lindi në Kroaci, vendosi ta përfaqësonte Maqedoninë e Veriut, vendin e paraardhësve të tij.