Euro 2020

Trajneri i Danimarkës në lot në konferencën për shtyp

FOTO: AP
 

Trajneri i Danimarkës, Kasper Hjulmand ishte në lot në konferencën për shtyp pas ndeshjes, ka njoftuar BBC.

“Ishte mbrëmje vërtetë e vështirë, një në të cilën na është kujtuar se cilat janë gjërat më të rëndësishme në jetë. Janë pra marëdhëniet kuptimplota. Janë ata njerëz që janë afër neshj. Janë familja dhe shokët. Çdo gjë, çdo gjë, çdo gjë – të gjitha mendimet janë me Christianin dhe familjen e tij”, ka nisur fjalimin emocional Hjulmand.