Euro 2020

Lloris: Kemi luajtur si ekip

Foto: AP
 

Portieri dhe kapiteni i Francës, Hugo Lloris, ka thënë se fitorja e madhe ndaj Gjermanisë është arritur falë lojës ekipore.

Lloris ka pasur fare pak punë, ndonëse Gjermania kishte iniciativën.