Euro 2020

Angli – Skoci: Rivaliteti që solli futbollin ndërkombëtar

Foto: AP
 

Duket e paimagjinueshme tani, por kur Anglia dhe Skocia vendosën ta luanin ndeshjen e parë në futboll, në të dyja anët nuk ishin të sigurt nëse do të kishte shumë kërkesa të shikuesve.

E kishin gabim. Arena e “The West Scotland Cricket Club” ishte e mbushur më 30 nëntor të vitit 1872.