Euro 2020

De Boer: Do të përmirësohemi ende

 

Seleksionuesi i Holandës, Frank de Boer ka thënë se Holanda do të përmirësohet gjatë turneut.

Holanda të enjten mbrëma fitoi 2:0 ndaj Austrisë dhe siguroi vendin e parë në grup.