Euro 2020

Danezët duan t’i shpërblejnë tifozët për nderimin ndaj Eriksenit

FOTO: AP
 

Pas nderimit të veçantë të Christian Eriksenit dhe atmosferës “magjike” të krijuar nga tifozët, lojtarët e Danimarkës duan t’i shpërblejnë mbështetësit e tyre në Kampionatin Evropian të futbollit.

Ata e kanë një rast të fundit për ta bërë këtë, kur takohen me Rusinë të hënën në Kopenhagë, të vetëdijshëm se fitorja mund të jetë e mjaftueshme për të avancuar në raundin nokaut në “Euro 2020”.