Euro 2020

Pandevi nuk merr pjesë në stërvitje

 

Pandevi nuk merr pjesë në stërvitje Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut, në bazën stërvitore në Ajax të Amsterdamit, kreu stërvitjen e radhës, por pa kapitenin Goran Pandev.

Për të është dita e dytë pa stërvitje pasi kishte probleme edhe para ndeshjes me Ukrainën në Bukuresht. Të shtunën është bërë stërvitje e ndarë, ndërsa në grupin me stërvitje më të lehtë janë ndarë Ezgjan Alioski, Arijan Ademi, Stefan Ristovski dhe Darko Velkovski, të cilët ishin prej individëve më të veçuar në dy ndeshjet e kaluara, me lojë me ritëm të lartë e të fortë.