Euro 2020

Spanja ngec pas një tjetër pengese në Euro 2020

Luis Enrique
Foto: AP
 

As Luis Enrique nuk ishte në gjendje ta fshehte pakënaqësinë e tij pas një tjetër ndaljeje të Spanjës në Euro 2020.

Selektori Enrique zakonisht është i pari që vë në pah gjërat pozitive dhe mbron skuadrën e tij pas ndonjë rezultati dëshpërues. Por, rezultati 1:1 ndaj Polonisë të shtunën e ka lënë Enriquen pa shumë mundësi që të arsyetohet.