Euro 2020

T’i pushojë lojtarët apo ta mbajë ritmin – trajneri i Holandës po shqyrton opsionet

 

Trajneri i Holandës, Frank de Boer, duhet të marrë vendim të vështirë para ndeshjes së fundit në Grupin C të Kampionatit Evropian.

“A duhet të mbajmë lojtarët në ritëm dhe ta rafinojmë tutje sistemin, apo duhet të pushojmë disa prej djemve?”, ka thënë De Boer.