Euro 2020

Barazimi mund të jetë i mjaftueshëm për Ukrainën e Austrinë

 

Barazimi mund të jetë i mjaftueshëm për të dy ekipet, ndërsa fitorja do të ishte garancë për secilën.

Ukraina dhe Austria kanë kanë nga një fitore e një humbje deri më tani në Euro 2020, ndërsa do të takohen mes vete të hënën (18:00) në Bukuresht, me synimin për të avancuar nga grupi për herë të parë.