Euro 2020

Danimarka ua lejon tifozëve të saj udhëtimin në Amsterdam, uellsianëve u ndalohet

Foto: AP
 

Tifozëve të Danimarkës u është thënë se mund të udhëtojnë në Amsterdam për ta parë ndeshjen e një të tetës së finales të Evropianit kundër Uellsit. Por, e kundërta është për uellsianët që u është ndaluar ta përkrahin Uellsin të shtunën.

Megjithatë, danezët e kanë një kusht për t’iu shmangur izolimit. Drejtori i shërbimit qytetar në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Danimarkës, Erik Brogger ka thënë në konferencën për media se danezët mund të shmangin karantinën në Holandë nëse hyjnë dhe dalin brenda 12 orësh.