Euro 2020

Lewandowski kërkon ta gjejë mënyrën për ta kaluar Suedinë

Foto: AP
 

Robert Lewandowski përballet me një tjetër largim të hershëm nga ngjarjet e mëdha të futbollit. Kjo mund të evitohet nëse Polonia gjen rrugë për ta thyer një prej mbrojtjeve më të forta në “Euro 2020”.

Fitorja ndaj Suedisë është mundësia e vetme e Polonisë për të avancuar në fazën nokaut në Evropian. Dhe këtë nuk e ka arritur asnjë ekip në shtatë ndeshjet e vitit 2021.