Euro 2020

Bale mohon spekulimet: Do të vazhdoj të luaj për Uellsin

 

Një pyetje e ka ndjekur Gareth Balen gjatë gjithë Kampionatit Evropian. Hezitimi i tij për të folur për të ardhmen e tij dhe deklaratat e çuditshme ku tha se ‘’unë e di se çfarë do të bëj, por do të kishte një kaos nëse do ta thosha kështu’’ sugjeruan një tërheqje të mundshme nga Kombëtarja e Uellsit pas Euro 2020. Përveç kësaj, pasi u eliminua nga Danimarka dje, ai refuzoi t’i përgjigjej kësaj pytje duke lënë mikrofonët e BBC.

Por ishte në një tjetër intervistë, me mediumin S4C, Bale foli për të ardhmen e tij. "Unë dua të vazhdoj të luaj", ka thënë ai, duke i dhënë fund spekulimeve rreth pensionit të tij.