Euro 2020

Sterlingu thotë se Anglia pati paraqitje fantastike

 

Sulmuesi i krahut, Raheem Sterling e ka vlerësuar lart paraqitjen e Anglisë në ndeshjen gjysmëfinale kundër Danimarkës.

Madje, Sterling ka thënë se Anglia pati paraqitje fantastike dhe me meritë u kualifikua në finale.