Euro 2020

Finalja e Euro 2020, trofeu “në shtëpi” apo në Romë

FOTO: Sky Sports
 

T’i dëgjosh lojtarët e Anglisë teksa e këndojnë së bashku me turmën e mbledhur në “Wembley Stadium” këngën “Sweet Caroline” – “so good, so good”, përmbledh tamam shpirtin e lirë rinor të një grupi të pangarkuar që po provon ta përfundojë etjen 55-vjeçare të një trofeu në finalen e së dielës.

Ta dëgjosh mbrojtësin e Italisë, Giorgio Chiellini, teksa flet për gjithë rrugëtimin, tregon se presioni për ta fituar trofeun për shtetin tënd mund të jetë motivim për veten dhe skuadrën, veçanërisht në karrierën drejt fundit.