Lajme

Dita 36 e ekspeditës për në Everest, synohet Kampi 3 (C3)

Pas aksidentit vdekjeprurës që e përjetoi alpinisti zviceran Ueli Steck, anëtarët e ekspeditës së Kosovës për në Everest, Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula, janë lajmëruar me porosi nga Nepali, duke treguar për hapat e ardhshëm që do t’i ndërmarrin drejt synimit të majës më të lartë në botë, transmeton Koha.net.

Hasanramaj shkroi: