Lajme

Alpinistët, në pritje të mjeteve të premtuara

Dy alpinistët kosovarë, Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula, po bëjnë përgatitjet finale për ngjitjen e metrave të fundit të majës më të lartë në botë, Everest.

Dyshja e klubit alpin “Prishtina”, ka nisur fazën e dytë të aklimatizimit, që nënkupton ngjitjen në kampin C3 në 7.162 metra lartësi mbidetare dhe më pas zbritjen në kampet C2 dhe C1.