Lajme

Alpinistët kosovarë falënderojnë miqtë – Dita 45

Dy alpinistët kosovarë, Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula, kanë përshëndetur përkrahësit e tyre për mbështetjen në ekspeditën e Kosovës për pushtimin e majës më të lartë në botë, Everest.

Ata thonë se përkrahja e njerëzve është motivi më i madh i tyre.