Lajme

Kthimi nga Everesti në shtëpi

 

Ecën gjatë për të mbërritur majën më të lartë në botë, Mount Everest.

Me një buxhet simbolik e pa luks dy alpinistët kosovarë, Nazmi Hasanramaj dhe Arineta Mula, më 22 maj, u ngjitën në 8848 metra lartësi mbidetare, në Ekspeditën që zgjati 66 ditë.