Video

Banorët e Karaçevës kërkojnë rezolutë që garanton mbrojtjen e territorit

1
 

Pas hyrjes së xhandarmërisë serbe, të shqetësuar për sigurinë e tyre dhe të shtëpive të tyre, banorët e brezit kufitar me Serbinë, kanë protestuar në hyrje të fshatit Karaçevë.

Me dhjetëra qytetarë që morën pjesë në protestë kërkuan unanimisht nga institucionet kosovare, si dhe nga bashkësia ndërkombëtare që të ndërmarrin veprimet e duhura për t'i mbrojtur ata, në të kundërtën siç kanë thënë, ky fshat rrezikohet të braktiset tërësisht.