Video

Gjobiten partitë politike për shkelje të masave anti-Covid

1
 

Tubimet e partive politike në prag të fushatës zgjedhore po mbahen në kundërshtim me masat për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, ndërkohë që numri i viktimave dhe rasteve të reja të të infektuarve ka shënuar rritje.

Pjesëmarrja përtej numrit të lejuar në tubime, në hapësira të brendshme, mosmbajtja e maskave dhe mosrespektimi i distancës janë shkeljet për të cilat Inspektorati i Komunës së Prishtinës ka ndëshkuar të hënën PDK-në, Vetëvendosjen dhe LDK-në.