EXPRESS

Libër ilustrimi për Prishtinën

 

Përmes këtij libri secili mund t’i japë ngjyra Prishtinës.

Driton Goleshi dhe Lyra Pallaska kanë punuar këtë libër si një udhëtim nëpër vendet më të rëndësishme të kryeqytetit.