EXPRESS

Zëri engjëllor i motrave Bajrami

Të rritura në një familje muzikantësh, për Majlinda dhe Zyrije Bajrami dashuria për këndimin lindi krejt natyrshëm.

Vajzat me zë engjëllor, së fundi kanë marrë vëmendje të madhe në rrjete sociale, duke e shkrirë talentin në interpretimin e këngëve të njohura, raporton KOHA.