EXPRESS

Moda, fotografia dhe ndikimi i pandemisë

Në studion e emisionit “Express Summer”, të ftuar ishin fotografi Norik Uka dhe Blodin Karaxha nga “B Models”, të cilët folën për industrinë e modës, fotografisë dhe ndikimin e pandemisë në këto fusha.

Norik Uka zbuloi se a ka ndikuar situata e krijuar nga koronavirusi në punën e tij prej fotografi, e sidomos sa u përket fotografive të dasmave.