EXPRESS

“Kalbja e rrënjëve” e Burim Berishës përballë rendit shoqëror kaotik

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në storien e mësipërme mund të ndiqni detaje nga ekspozita personale e skulptorit Burim Berisha, të cilën e ka hapur sot paradite në hapësirën e “Paper Galery”.

Ky dhe, supozohet të pasqyrojë kontradiktën e ndjenjës së një shoqërie që jeton në një rend kaotik.