EXPRESS

Rrëfimi i Meritonit, fotoja e të cilit u shfaq në Times Square

Meriton Raci, fotografia e të cilit u shfaq në Times Square të New York, sot në Express foli për emocionin që i dha.

Në një lidhje direkte nga New York-u, Fjollë Raci, mbështetëse e fëmijëve me Sindromë Down, e cila kishte publikuar këtë postim të dielën në rrjetet sociale, tha se nuk do të ndalet asnjë minutë së punuari në vetëdijesimin dhe krijimin e kushteve për fëmijët me sindromë down.