EXPRESS

“Rinoqeronti” si thirrje për shoqërinë e hutuar

Dilema e shoqërisë dhe heshtja në raport me të keqën shpaloset në hapësirën e rrethuar me shirit të verdhë që paralajmëron rrezikun.

Kjo skenë është pjesë e shfaqjes “Rinoqeronti”, që u dha premierë në skenën e vogël të Teatrit Kombëtar të Kosovës.