EXPRESS

Armend Smajli, mes teatrit e filmit

Për gati 7 muaj me radhë, qetësia dhe errësira e pandemisë Covid-19 mbuluan skenën artistike.

 

Për gati 7 muaj me radhë, qetësia dhe errësira e pandemisë Covid-19 mbuluan skenën artistike.

Premierat u pezulluan, teatri mbylli perdet, e shfaqjet u prezantuan në platforma online.