EXPRESS

Tregu i teatrit ndërkombëtar

Projektet teatrore të realizuara si bashkëprodhime ndërkombëtare ishin në fokus të debatit “Tregu i teatrit ndërkombëtar”, të organizuar në kuadër të “Kosovo Theatre Shoëcase”.

 

Projektet teatrore të realizuara si bashkëprodhime ndërkombëtare ishin në fokus të debatit “Tregu i teatrit ndërkombëtar”, të organizuar në kuadër të “Kosovo Theatre Shoëcase”.

Drejtues të teatrove të Qipros, Serbisë dhe Maqedonisë kanë shpalosur projektet e inskenuara viteve të fundit, si dhe kanë paraqitur vizionet e tyre për të ardhmen e teatrove.