EXPRESS

Flauta si formë medituese për Erëmira Çitakun

 

Liria në eksperimentim e karakterizon natyrën e saj prej muzikanteje.

Bota muzikore e Erëmira Çitakut e shtrirë në rryma të ndryshme muzikore, karakterizohet me shpërfillje të rregullave strikte. Ajo është përherë në hulumtim dhe eksperimentim të tingujve bashkëkohorë, raporton KOHA.