EXPRESS

Gara “Artistët e së nesërmes 2020”- ekspozitë e finalistëve

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Veprat e tre finalistëve të çmimit “Artistët e së nesërmes 2020” janë vendosur në hapësirën e ish-Klubit të Boksit në Prishtinë.

Laureta Hajrullahu, Shkamb Jaka dhe Briliant Milazimi janë përzgjedhur nga juria e qendrës për art bashkëkohor “Stacion,” për të prezantuar punimet e tyre në këtë ekspozitë. Çmimi që ofrohet në këtë rast synon të mbështesë artistët e rinj, duke i zhvendosur ata nga një rol margjinal në atë qendror, në shoqëri, raporton KOHA.