EXPRESS

Ministrisë së Kulturës i projektohet zbritje buxheti për 9.2 milionë euro

 

Qeveria e Kosovës ka vlerësuar se kulturës, rinisë dhe sportit për vitin e ardhshëm i mjafton shumë më pak buxhet sesa sivjet. Këtë e ka bërë kur ka projektuar financat e shtetit për vitin 2021.

Buxheti i shtetit vitin e ardhëm do të ketë 100 milionë euro më shumë, por dora është shtrënguar për Ministrinë e Kulturës.