EXPRESS

Blementa - artistja që synon majat e skenës muzikore

 

Blementa, një emër i ri i shfaqur së fundi në skenën muzikore. Me këngën e parë synon të kapë një audiencë të gjerë, ndërsa për “Express” shpalos detaje të këtij debutimi në një treg që është bërë mjaft konkurrues.

Pasionin dhe dëshirën për këndimin dhe kërcimin i kishte qëkur ishte e vogël.