EXPRESS

“Lavdi vetes” për sakrificën e grave, dashurinë dhe jetën

Për Vlora Konushevcin asgjë në poezi nuk është e ngurtë. Liria që e gjen te të shkruarit poezi e ka udhëhequr gjatë shkrimit të librit të parë me poezi, të titulluar “Lavdi vetes”.

 

Për Vlora Konushevcin asgjë në poezi nuk është e ngurtë. Liria që e gjen te të shkruarit poezi e ka udhëhequr gjatë shkrimit të librit të parë me poezi, të titulluar “Lavdi vetes”.

Vlora, e cila tash e dy dekada merret me shkrimin, për të përmbledhur këtë libër është dashur të ndjekë filtra rigorozë në përzgjedhjen e poezive.