EXPRESS

“Përralla”, e cila ndihmon fëmijët me kancer

Imagjinata dhe kreativiteti janë dy elemente që bëhen bashkë te përrallat. Rrëfimi i tyre, për fëmijët ka një rëndësi të veçantë. Madje, shpesh mund të lërë gjurmë te ta gjatë gjithë jetës.

 

Është publikuar përralla për fëmijë “Shtëpiza e lepurit nga lëvoret e shalqinit” nga Mrika Maliqi. Veçantia e saj është se gjysma e shitjeve të librit do të shkojë si ndihmë për fëmijët me kancer

Imagjinata dhe kreativiteti janë dy elemente që bëhen bashkë te përrallat. Rrëfimi i tyre, për fëmijët ka një rëndësi të veçantë. Madje, shpesh mund të lërë gjurmë te ta gjatë gjithë jetës.

Mrika Maliqi ka besuar në këtë ndikim dhe ka vendosur që edhe ajo të sjellë një copëz përralle.