EXPRESS

Nxënësit mes kreativitetit dhe ngjyrave

 

Veprat e ndryshme të autorëve vendas e të huaj nuk qëndrojnë në raftet e bibliotekës. Ato kanë zënë vend në instalacionin e punuar nga nxënësit.

Me kombinimin e kopertinave dhe ngjyrave në mural, nxënësit realizuan thirrjen e tyre artistike për librin.